Behandlinger

Info

Laseren
Q-switched Nd:YAG Laseren er en effektiv laser, som bruges over alt i verden af læger og behandlere. Denne type laser er blevet brugt i en lang årrække. Laseren er tryg på alle hudtyper og er effektiv på næsten alle blækfarver. Den giver en sikker og effektiv behandling. Da laseren både arbejder med 1064nm & 532nm bølgelængder er der mulighed for at fjerne en bred vifte af farver.

1064nm er effektiv på de mørkere farver, såsom - Sort, Brun, Lilla, Blå & Mørkegrøn.

532nm er effektiv på de lysere farver, såsom – Rød, Pink, orange & Gul

Kombineret giver det mulighed for at arbejde med alle farver.

532

1064

Når en tatovering bliver lavet, er det meningen at den skal være permanent og derfor vil det være en længere proces at få den fjernet. Nogle tatoveringer vil være nemme at fjerne, nogle vil være svære og nogle vil man aldrig kunne fjerne helt.

Der er flere faktorer der spiller ind: Tatoveringens alder, Mængde af blæk, Blækkets dybde, Blækkets farve, Tatoveringens lokation, Nuværende ar-dannelse og Klientens helbred, mm.

Kort om Behandlingen

Fjernelse af tatoveringer med laser, foregår på den måde at laseren udsender ultrakorte(Nanosekunder) lysimpulser. Vi bruger hos os 532nm & 1064nm efter hvilke farver der er blevet brugt i tatoveringen. Tatoveringen absorbere energien fra laseren og blækket knuses til mindre partikler, som immunforsvaret i perioden efter behandlingen vil bekæmpe og på denne måde over flere behandlinger vil tatoveringen nedbrydes.

Ved første fremmøde vil du blive sat ind i laser-proceduren/mulige bivirkninger & efterbehandling.

Inden du bliver behandlet skal du huske: Ingen sol, solarie, & Spraytan mindst 2 uger før behandlingen. Du må ikke være gravid eller amme. Du må ikke være under kemobehandling og der skal gå minimum 6 mdr. hvis du har været dette. Hvis du lider af solsensitivitet og har fået medicin for dette, skal du gå mindst 6mdr. uden medicin før behandlingen. Sørg for at behandlingsområdet er fri for cremer, parfume, makeup.

Vi går ind for en sikker behandling, så der føres journal over alle vores klienter. Der kan være klienter vi af etiske og/eller lægelige grunde vil vælge at sige nej til.

Behandling af neglesvamp

Mange der lider af neglesvamp i en eller flere negle. Oftest er det på tåneglene men det ses også på fingerneglene. Der kan være flere årsager til neglesvamp bla. skader på neglen eller fugtige fødder/fodsvamp. Symptomerne er gullige eller hvidlige belægninger på neglen. En af de mest effektive metoder til at behandle dette er laser. Det vil i de fleste tilfælde kun kræve en enkelt behandling. Energien fra laseren penetrere neglen og destruere svamp og andre organismer under neglen.

På dagen for behandlingen vil du få udleveret efterbehandlingsinstrukser. Det er meget vigtigt for resultatet at denne instruks bliver overholdt.

Husk inden behandling at rengøre badeværelse, gulvtæpper, sengelagen mm. Og medbring venligst nye strømper og desinficeret sko eller klipklappere.

 

Tatoveringsfjernelse Pr. behandling. Op til:

3 x 3 cm = 500,-

6 x 6 cm = 800,-

9 x 9 cm = 1100,-

12 x 12 cm = 1400,-

15 x 15 cm = 1700,-

20 x 20 cm = 2200,-

Korte citater = 1000,-

1/3 sleeve = 2200,-

1/2 sleeve = 3000,-

Helt sleeve = 4500,-

1/3 Ben = 3000,-

1/2 Ben = 4000,-

Helt Ben = 5500,-

Hel Ryg = 5500,-

Andre behandlinger:

Neglesvamp pr. hånd/fod = 1200,- pr. behandling

Klinikken giver prisgaranti – Kan du dokumentere at du kan få behandlingen billigere hos en anden klinik med samme kvalitetsudstyr og sundhedsfagligt personale tilknyttet – matcher vi gerne prisen


Behandlinger


Klinik By Thanning

v/ Christina Thanning & Toke Thanning
Brogade 16
4600 Køge
Cvr. 37793191


Tlf. 31 31 79 96
E-mail: info@Klinikbythanning.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk